Technisch Commercieel Medewerker

voor Oost en West Vlaanderen

Functie

Verantwoordelijk voor verkoop en eerstelijns technische ondersteuning aan bestaande klanten en identificeert en cultiveert relaties met potentiële klanten. In staat zijn om duurzame en zinvolle relaties met klanten op te bouwen om een goede en wederzijds voordelige samenwerking te bewerkstellingen die voldoet aan de algemene doelstellingen van het bedrijf en ook voldoet aan de behoeften en vereisten van de klanten.


Wat zijn je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden?

 •  Onderhouden van relaties, vergroten van verkoop en acquisitie
 •  Weet nieuwe klanten aan zich te binden
 •  Bieden van technische ondersteuning aan klanten
 •  Zorgen voor klanttevredenheid door middel van regelmatige interactie
 •  Monitoren van activiteiten en trends in de branche
 •  Up-to-date houden van Klantendatabase
 •  Rapporten van prognoses, analyses en verkooprapporten


Jouw profiel

  • Agri/Food opleiding
  • Enkele jaren verkoop ervaring in de Agri/Food (bij voorkeur in varkenssector)
  • Beheersing van de Engelse taal, beheersing van de Franse taal is pré
  • Goede communicatieve vaardigheden en technisch inzicht

   Wat wij jou te bieden hebben


   In onze wereld maken gepassioneerde mensen het verschil en helpen ze veilige, voedzame voedingsmiddelen te produceren. Bij Hendrix Genetics krijg je de gelegenheid jouw kennis, vaardigheden en expertise toe te passen om te helpen echte problemen in een voortdurend evoluerende, snelle bedrijfsomgeving op te lossen. Wij waarderen jou op samenwerking, creativiteit en initiatief als onderdeel van ons wereldwijde team van meer dan 2800 mensen die op verschillende locaties overal ter wereld werkzaam zijn. Je gaat samenwerken met mensen die tot de knapste koppen binnen hun vakgebied worden gerekend om samen ons streven waar te maken: bijdragen aan het voeden van een hongerige planeet. 

   Je gaat werken in een op respect, vertrouwen en erkenning gebaseerde omgeving. Je krijgt de kans jouw eigen loopbaan vorm te geven door lokaal of internationaal samen te werken met collega's van over de hele wereld. Wij geloven in jouw persoonlijke ontwikkeling en bieden training op de werkplek, voortdurende opleidingen, brancheprogramma's en uitdagend werk aan. Er is een voortdurende focus op programma's gericht voor het realiseren en onderhouden van het organisatorische, interculturele, management- en brancheleiderschap van ons bedrijf. Wij bieden een competitieve beloning met extra legale voordelen, een bedrijfsvoertuig, een GSM en laptop ter beschikking. 

   We geloven oprecht in Better Breeding Today. Brighter Life Tomorrow. 

   Als je denkt dat jouw persoonlijke vaardigheden en ervaring overeenkomen met de functie-eisen, dan ontvangen wij graag jouw cv met een begeleidende brief. 

   Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met Erik Lauwerysen op +32 476 318724 of per e-mail: career@hendrix-genetics.com


   Over Hendrix Genetics

   Wij zijn een van de grootste fokkerijorganisaties ter wereld die zich met meerdere diersoorten bezighoudt; onze primaire activiteiten betreffen de leghennen-, kalkoenen-, varkens- en aquacultuursectoren en traditionele pluimveefokkerij. Daarbij richten wij ons op het genereren van oplossingen voor de dierlijke proteïnesector die aan de uitdagingen van levensmiddelenproductie voldoen.

   In de loop van een groot aantal jaren heeft ons familiebedrijf haar wortels binnen de agrarische sector optimaal uitgebouwd en de expertise en middelen vergaard om de relevante, hoogwaardige fokoplossingen te ontwikkelen die wij vandaag de dag aanbieden. Hendrix Genetics biedt expertise en middelen aan producenten overal ter wereld, met bedrijfsactiviteiten en joint-ventures in 24 landen en meer dan 2800 medewerkers wereldwijd.

     

   Thijs Hendrix, Président: "Onze gemeenschappelijke geschiedenis en gedeelde waarden vormen een platform met een nieuwe horizon dat ons in staat zal stellen ons nog meer te focussen op groeikansen binnen de dierfokkerij en life sciences. Wij omarmen ons verleden met het oog op de toekomst."

    

   Om onze missie en ons volledige potentieel waar te maken, wil Hendrix Genetics de wereldwijde leider worden op het gebied van dierfokkerij. Met dit doel in gedachte heeft Hendrix Genetics een strategie ontwikkeld die is gebaseerd op het versterken van haar vier strategische pijlers: waardecreatie, samenwerking, duurzaamheid en innovatie.


   Business Unit Swine

   Binnen de businessunit Swine leveren we de beste genetica voor de productie van varkensvlees tegen de laagste kosten en met de hoogste kwaliteit. Ook bieden we onze klanten ondersteuning op maat, waardoor genetische vorderingen kunnen worden geboekt welke de winstgevendheid van het totale systeem verbetert. Meer over het varkensfokprogramma is te vinden op onze website www.hendrix-genetics.com