Allround Fokkerij Medewerker

Functie

Als Allround Fokkerij Medewerker houd je je bezig met de alledaagse taken op de fokkerij, zoals het verzorgen van pluimvee en de bediening van de installaties.

Wat zijn je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden?

  • Verzorging van het pluimvee
  • Registreren productie en onderzoeksresultaten
  • Aanleveren van fokkerijdata
  • Dagelijkse bediening en inspectie van aanwezige installaties
  • Schoonmaken en onderhouden van verblijfsruimten
  • Overige uitvoerende werkzaamheden t.b.v. de fokkerij


       Jouw profiel

        • Je hebt een agrarische MBO opleiding gevolgd (bijv. Veehouderij)
        • Je hebt enige werkervaring in een (pluim)veehouderij
        • In verband met de handhaving van Bio Security regels mag je geen pluimvee, andere gevogelte, varkens of op professionele schaal pelsdieren houden of verzorgen.
        • Interesse in de agrarische sector
        • Beheersen van de Nederlandse taal is vereist
        • Beheersing van de Engelse taal is wenselijk


         Wat wij jou te bieden hebben

         In onze wereld maken gepassioneerde mensen het verschil en helpen ze veilige, voedzame voedingsmiddelen te produceren. Bij Hendrix Genetics krijg je de gelegenheid jouw kennis, vaardigheden en expertise toe te passen om te helpen echte problemen in een voortdurend evoluerende, snelle bedrijfsomgeving op te lossen. Wij waarderen jou op samenwerking, creativiteit en initiatief als onderdeel van ons wereldwijde team van meer dan 3300 mensen die op verschillende locaties overal ter wereld werkzaam zijn. Je gaat samenwerken met mensen die tot de knapste koppen binnen hun vakgebied worden gerekend om samen ons streven waar te maken: bijdragen aan het voeden van een hongerige planeet.

         Je gaat werken in een op respect, vertrouwen en erkenning gebaseerde omgeving. Je krijgt de kans jouw eigen loopbaan vorm te geven door lokaal of internationaal samen te werken met collega's van over de hele wereld. Wij geloven in jouw persoonlijke ontwikkeling en bieden training op de werkplek, voortdurende opleidingen, brancheprogramma's en uitdagend werk aan. Er is een voortdurende focus op programma's gericht voor het realiseren en onderhouden van het organisatorische, interculturele, management- en brancheleiderschap van ons bedrijf.

         We geloven oprecht in Better Breeding Today. Brighter Life Tomorrow.

         Als je denkt dat jouw persoonlijke vaardigheden en ervaring overeenkomen met de functie-eisen, dan ontvangen wij graag jouw cv met een begeleidende brief per e-mail op: career@hendrix-genetics.com.

         Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met Ingrid Peeters, HRM en Development specialist op 0485-801976 of per e-mail: ingrid.peeters@hendrix-genetics.com

         mailto:ingrid.peeters@hendrix-genetics.com


         Business Unit Layers

         De business Unit Layers is de grootste fokker ter wereld van bruine en witte leghennen die zowel in traditionele als alternatieve productiesystemen en in verschillende klimaatomstandigheden gedijen. Het is onze missie aan winstgevende en duurzame eierproductie bij te dragen door de economische levensduur van leghennen voortdurend te verbeteren. Onze leghennen zijn op de markt verkrijgbaar onder de merknamen ISA, Babcock, Shaver, Hisex, Bovans en Dekalb. Meer informatie over de geschiedenis van ons bedrijf is te vinden op onze website www.hendrix-genetics.com