Broederij Medewerker (m/v)

Functie

Van ei tot kuiken, een proces van 21 dagen waarvoor jij, samen met je team, verantwoordelijk bent. Deze hightech broederij in Boxmeer zoekt een enthousiaste medewerker die naast het dagelijkse werk, ook technisch inzicht heeft en kan omgaan met computers.

Wat zijn je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden?

  • Verwerken en inleggen van broedeieren
  • Schouwen van eieren
  • Uitvoeren van kuikenbehandelingen
  • Schoonmaken van de boerderij
  • Kwaliteit van de kuikens waarborgen

  Jouw profiel

   • MBO werk- en denk niveau
   • Technisch inzicht
   • Accuratesse
   • Interesse in de agrarische sector
   • In verband met de handhaving van Bio Security regels mag je geen pluimvee, andere gevogelte, varkens of op professionele schaal pelsdieren houden of verzorgen.
   • Beheersen van de Nederlandse taal is vereist
   • Beheersing van de Engelse taal is wenselijk
   • Flexibele instelling


   Wat wij jou te bieden hebben

   In onze wereld maken gepassioneerde mensen het verschil en helpen ze veilige, voedzame voedingsmiddelen te produceren. Bij Hendrix Genetics krijg je de gelegenheid jouw kennis, vaardigheden en expertise toe te passen om te helpen echte problemen in een voortdurend evoluerende, snelle bedrijfsomgeving op te lossen. Wij waarderen jou op samenwerking, creativiteit en initiatief als onderdeel van ons wereldwijde team van meer dan 3300 mensen die op verschillende locaties overal ter wereld werkzaam zijn. Je gaat samenwerken met mensen die tot de knapste koppen binnen hun vakgebied worden gerekend om samen ons streven waar te maken: bijdragen aan het voeden van een hongerige planeet.

   Je gaat werken in een op respect, vertrouwen en erkenning gebaseerde omgeving. Je krijgt de kans jouw eigen loopbaan vorm te geven door lokaal of internationaal samen te werken met collega's van over de hele wereld. Wij geloven in jouw persoonlijke ontwikkeling en bieden training op de werkplek, voortdurende opleidingen, brancheprogramma's en uitdagend werk aan. Er is een voortdurende focus op programma's gericht voor het realiseren en onderhouden van het organisatorische, interculturele, management- en brancheleiderschap van ons bedrijf.

   We geloven oprecht in Better Breeding Today. Brighter Life Tomorrow.

   Als je denkt dat jouw persoonlijke vaardigheden en ervaring overeenkomen met de functie-eisen, dan ontvangen wij graag jouw cv met een begeleidende brief per e-mail op: career@hendrix-genetics.com.

   Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met Ingrid Peeters, HRM en Development Specialist op 0485-801976 of per e-mail: ingrid.peeters@hendrix-genetics.com

   Over Hendrix Genetics

   Wij zijn een van de grootste fokkerijorganisaties ter wereld die zich met meerdere diersoorten bezighoudt; onze primaire activiteiten betreffen de leghennen-, kalkoenen-, varkens- en aquacultuursectoren en traditionele pluimveefokkerij. Daarbij richten wij ons op het genereren van oplossingen voor de dierlijke proteïnesector die aan de uitdagingen van levensmiddelenproductie voldoen.

   In de loop van een groot aantal jaren heeft ons familiebedrijf haar wortels binnen de agrarische sector optimaal uitgebouwd en de expertise en middelen vergaard om de relevante, hoogwaardige fokoplossingen te ontwikkelen die wij vandaag de dag aanbieden. Hendrix Genetics biedt expertise en middelen aan producenten overal ter wereld, met bedrijfsactiviteiten en joint-ventures in 24 landen en meer dan 3300 medewerkers wereldwijd. 

   Thijs Hendrix, Président: "Onze gemeenschappelijke geschiedenis en gedeelde waarden vormen een platform met een nieuwe horizon dat ons in staat zal stellen ons nog meer te focussen op groeikansen binnen de dierfokkerij en life sciences. Wij omarmen ons verleden met het oog op de toekomst." 

   Om onze missie en ons volledige potentieel waar te maken, wil Hendrix Genetics de wereldwijde leider worden op het gebied van dierfokkerij. Met dit doel in gedachte heeft Hendrix Genetics een strategie ontwikkeld die is gebaseerd op het versterken van haar vier strategische pijlers: waardecreatie, samenwerking, duurzaamheid en innovatie.

   Business Unit Layers

   De businessunit Layers is de grootste fokker ter wereld van bruine en witte leghennen die zowel in traditionele als alternatieve productiesystemen en in verschillende klimaatomstandigheden gedijen. Het is onze missie aan winstgevende en duurzame eierproductie bij te dragen door de economische levensduur van leghennen voortdurend te verbeteren. Onze leghennen zijn op de markt verkrijgbaar onder de merknamen ISA, Babcock, Shaver, Hisex, Bovans en Dekalb. Meer informatie over ons bedrijf is te vinden op onze website www.hendrix-genetics.com